Bedrijfsidentiteit Diensten

Bedrijfsidentiteit

We bieden professionele ontwerpdiensten aan voor een huisstijl die uw bedrijf begrijpt en de waarden ervan correct communiceert aan potentiële klanten. Zonder een professionele bedrijfsidentiteit te ontwerpen kan je niet verwachten dat men zich uw bedrijf herinnert. Al onze inspanningen zijn er op gericht om uw huisstijl charmant en gemakkelijk te onthouden te maken. Een huisstijl of bedrijfsidentiteit omvat een collectie van visuele elementen zoals logo’s, slagzinnen, lettertypes en kleuren die gebruikt worden om uw bedrijf te identificeren en te promoten. Een sterke bedrijfsidentiteit drukt uw visie, doel en waarden uit terwijl je deze probeert te differentiëren van je concurrenten. Een positief imago helpt je om klanten aan te trekken en te behouden, allianties aan te gaan, financiële steun te krijgen of zelfs om goede kritieken te krijgen in de pers.

Ons aanbod Bedrijfsidentiteit Diensten

01

Logo Ontwerp

Standaard leveren we 2 initiële logo concepten en 2 revisies, professionele logo grafische bestanden, full color, grijsschalen, zwart en witte versies van het finale logo.

02

Social Media Design

Facebook profiel- en omslagafbeelding ontwerp. Twitter profiel, hoofding en achtergrond. Ontwerp van LinkedIn omslagen en profielafbeeldingen. Instagram, Youtube, Vimeo, Pinterest etc. gebaseerd op een bestaand logo of een dat we voor u ontworpen hebben.

03

Visitekaartjes & Briefhoofd Ontwerp

Naast het ontwerp voor de visitekaartjes en het briefhoofd kunnen we ook nog het ontwerp voor enveloppen meeleveren zonder meerprijs. We leveren 2 ontwerpen en 2 revisies. De grafische bestanden worden meegeleverd. (.ai .pdf .jpg and .png)

04

Volledige Grafische Kit

Hiervoor krijg je een logo, social media, visitekaartjes en briefhoofd en desgewenst enveloppe ontwerpen voor een all-in prijs, inclusief alle drukklare grafische bestanden. (.ai .pdf .jpg en .png)

05

Video Advertising

We leveren een video af met geanimeerde beelden in HD formaat die je perfect kan gebruiken om in je website te integreren. De beelden kunnen foto’s zijn uit je eigen collectie of we zoeken naar andere, al dan niet betalende. Desgewenst met voice-over die commentaar geeft bij de video. Ideaal om duidelijk te maken wat je bedrijf precies kan doen voor zijn klanten.

06

Ontwerpen van vectortekeningen

In de grafische sector spreken we van een vectorbestand wanneer we het hebben over tekeningen die – theoretisch gezien – oneindig uitvergroot kunnen worden, zonder dat de kwaliteit ervan verloren gaat. Bij vectortekeningen krijg je in tegenstelling tot bij foto’s, geen pixels te zien. Wij gebruiken Coreldraw voor het ontwerp van deze tekeningen.

Voorbeelden van ons werk

WeCreating-portfolio
WeCreating-portfolio
WeCreating-portfolio
WeCreating-portfolio
WeCreating-portfolio
Wecreating
Leopoldlaan 84,
9400 Ninove
RPR Gent afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0735.233.769
BTW-nummer: BE0735233769