Frequently Asked Questions

Wat verkopen jullie juist?

We verkopen grafische, webdesign-, webshop- en marketingoplossingen die onze klanten boven hun concurrenten plaatsen, waardoor hun winst toeneemt door hen te helpen hun ideale klantenbestand aan te trekken en te behouden.

Accepteren jullie elke klant?

Nee, als we vinden dat de klant niet goed bij ons past of omgekeerd, of als we niet kunnen voldoen aan de vraag van de klant zullen we geen offerte maken. Het creëren van een nieuwe website is een grote uitdaging en inspanning, dus de websiteontwerper en de klant moeten synergieën hebben om het project succesvol af te ronden. Het kan ook voorkomen dat WordPress niet de beste oplossing voor je is en zo ja, dan gaan we je dat ook zo doorgeven.

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

De prijs van een website varieert in kostprijs afhankelijk van het niveau van design en functionaliteiten die nodig zijn voor uw specifieke noden. Onze prijzen starten al vanaf €499 excl. BTW. Voor meer informatie, kijk even bij onze prijzen.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Het anwoord op deze vraag zal afhangen van het project, maar over het algemeen duurt the 3 tot 4 weken. Wij kunnen je een geschatte tijdslijn geven voor je project en als je uw website sneller nodig hebt, laat ons dat gewoon weten. Wij passen ons in de mate van het mogelijke aan.

Wat gebeurt er als het webdesign me niet bevalt?

Als je niet gelukkig bent met het nieuwe design, zoeken we uit waarom en maken de noodzakelijke aanpassingen zonder meerkost. Denk er aan dat wij jou een 100% niet tevreden, geld terug garantie bieden als je niet tevreden zou zijn over ons design en service.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization is een verzameling van technieken om uw website hoger te krijgen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hoe hoger je in de rangschikking komt te staan, hoe meer bezoekers (en klanten) je mogelijk zal krijgen op je site.

Wat is website hosting?

Om een website 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar te maken op het internet, moet die gehost worden op een server die altijd beschikbaar en online is. Eenvoudig gezegd zijn alle bestanden en gegevens van je website opgeslagen op hosting servers (HDD of tegenwoordig SSD). Voor deze dienst wordt er een maandelijks of jaarlijks bedrag aangerekend naarmate de grootte en behoeften van een website. De kostprijs hiervan varieert afhankelijke van de hosting provider. Bij ons is de hosting van je website inbegrepen in je onderhoudsplan.

Levert Wecreating website hosting?

Natuurlijk doen we dat voor u. We zorgen ervoor dat je website gehost wordt op een snelle server in een beveiligde ruimte. dagelijkse back-ups zijn eveneens inbegrepen.

Leveren jullie instructies mee hoe de website werkt ?

Ja, we leveren voor elk klant gratis instructievideo’s mee hoe je uw website kan onderhouden, nieuwe teksten of foto’s toe te voegen en alle aspecten die je nodig hebt of wil kennen or leren. De video’s mijn aangepast aan uw website of online shop.

Is er een SSL voor de websites die jullie hosten?

Ja, we voorzien al onze klanten van een gratis Let’s Encrypt certificaat.

Zal mijn website mobielvriendelijk/responsief zijn?

Ja, absoluut. Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit en uw website zal ook responsief zijn, wat betekent dat hij zich zal aanpassen aan de grootte van het scherm. Uw website ziet er geweldig uit op smartphones, tablets, laptops en desktopcomputers.

Kan je mijn huidige site herzien of onderhouden?

Nee, we hebben ondervonden dat het in de meeste gevallen gewoon goedkoper is van te herbeginnen dan een bestaande website te moderniseren.

Is het erg dat mijn huidige website er oud uit ziet?

Stel jezelf gewoon de vraag: zou je kopen van een bedrijf met een oude, gedateerde, niet-reagerende website of een bedrijf met een moderne, aantrekkelijke, mobielvriendelijke en responsieve website?

Heb ik een website nodig?

Nee, die heb je niet nodig als je al genoeg klanten hebt en er geen meer bij wil. Je hebt dan waarschijnlijk geen website nodig, maar als je nieuwe klanten wil aantrekken en meer aanvragen voor offertes wil krijgen, dan zou je een website moeten hebben.

Kunnen jullie me helpen met foto's en video's?

Ja, we helpen je met zoeken naar geschikte stockfoto’s. Liefts gratis zoals bijvoorbeeld bij www.unsplash.com   maar we kunnen ook gaan voor betalende foto’s van www.shutterstock.como of andere gelijkaardige aanbieders. Heb je liever foto’s die gemaakt worden in je zaak of een bedrijfsvideo, geen probleem! Wij werken samen met bekwame fotografen die perfect weten hoe ze je uw product of zaak in beeld moeten brengen. 

Wat hebben jullie nodig van mij om te starten?

Het hangt af van welk type website je wenst. We zullen dit bespreken als we met mekaar beginnen te werken. Wat we typisch altijd nodig hebben zijn: foto’s van uw team, producten en het gebouw waar het bedrijf gevestigd is. We hebben ook content nodig zoals teksten prijslijsten, eventuele video’s die je wil toevoegen op je website, enz…. En heel belangrijk: zoekwoorden! 

Wat is "bedrijfsidentiteit"?

Een bedrijfsidentiteit of huisstijl omvat een verzameling visuele elementen zoals logos, slogans, lettertypes en kleuren die gebruikt worden om uw bedrijf te identificeren, een imago te creëren en het te promoten. Een sterke bedrijfsidentiteit drukt uw visie, doel en waarden uit en probeert uw bedrijf te onderscheiden van zijn concurrenten.

Kan ik mijn eigen logo gebruiken?

Ja, natuurlijk.

Creëren jullie alleen WordPress websites?

Ja, WordPress is het meest populaire CMS wereldwijd. Het wordt gebruikt door meer dan 35% van alle websites die online staan.

Maken jullie ook WooCommerce webwinkels?

Ja, uiteraard. Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljoen webwinkels die draaien op WordPress met WooCommerce als plugin om de E-commerce op te zetten. WooCommerce is geschikt om zowel fysieke producten ans diensten te verkopen.

Zijn er ergens verborgen kosten?

Neen! 

Zijn er geografische limieten?

Geen enkele! Je kan onze diensten zelfs van op de maan bestellen als je dat zou willen. We leveren onze digitale diensten overal.

Moeten we een fysieke afspraak maken?

Het is niet noodzakelijk om mekaar in persoon te ontmoeten. De technologie laat ons toe om projecten uit te voeren met behulp van telefoon, email, Messenger, Whatsapp, enz… maar als je denkt dat een persoonlijke afspraak nodig is, kunnen we er altijd een maken.

Gaan jullie zakelijke e-mailadressen aanmaken?

Ja, in het onderhoudsplan van uw website zitten ook de aanmaak en het beheer van gratis e-mail accounts.

Hoe kan ik beginnen?

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, contacteer ons dan en we zullen al je vragen beantwoorden. Simpel dus. 

Wat is een CMS?

Een Content Management System (CMS) is een applicatie waarmee je gemakkelijk dynamische web content kan creëren en beheren. WordPress is een graties en open-source CMS.

Hoe weet ik het aantal pagina's van mijn website?

Eerst moet je beslissen welke informatie je aan uw klanten wilt communiceren. Zodra je dat hebt gedaan, kan je de informatie onderverdelen in categorieën en subcategorieën. Uiteindelijk zal dit aangeven hoeveel pagina’s je website nodig heeft.

Kan ik mijn website bekijken tijdens de opbouw?

Natuurlijk! We heeben dat zelfs graag! We beginnen eerst met het bouwen van uw website op een ontwikkelingsdomein en we geven u een gebruikersnaam en wachtwoord zodat u kunt inloggen en de voortgang van uw site kunt volgen. Als je feedback hebt of iets niet helemaal naar wens is of als je van gedachten bent veranderd, vertel het ons dan gewoon. Uw wens is onze opdracht!

Ben ik eigenaar van mijn website na betaling?

Ja, uiteraard. Je bent 100% eigenaar van je website nadat je ervoor betaald hebt.

Ben ik eigenaar van de domeinnaam van mijn site?

Ja, uiteraard. U (of uw firma) bent de 100% eigenaar van uw domeinnaam en we registreren die op de naam en adres die je ons doorgeeft.

Waarom zijn jullie goedkoper dan anderen?

We werken op afstand en hebben geen dure kantoren en hebben geen verkopers in dienst. We zijn een klein team en je communiceert rechtstreeks met de eigenaar.

Hoe verloopt de communicatie na de start?

Bij voorkeur gebruiken we Facebook Messenger, Whatsapp en/of e-mail om te communiceren. Uit ervaring weten we dat dit de snelste en meest efficiënte manieren zijn om te communiceren.  Indien nodig kunnen we je ook telefonisch contacteren op het ogenblik dat het voor jou het best uitkomt.

Wecreating
Leopoldlaan 84,
9400 Ninove
RPR Gent afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0735.233.769
BTW-nummer: BE0735233769