Online Marketing Diensten

Online Marketing

Bij online marketing, ook bekend als internet of digitale marketing, wordt internet gebruikt om een ​​bedrijf te promoten. Het doel van online marketing is om het bewustzijn over uw bedrijf en haar producten of diensten via internet te verspreiden. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig ten minste één van de online marketingstrategieën om zichzelf te promoten. Hoewel online marketing voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen, gaat het bijna altijd over het communiceren met potentiële en bestaande klanten over uw bedrijf, producten en wat u voor hen kunt doen. Het primaire doel van elk van deze aanbiedingen is doorgaans het omzetten van communicatie met klanten in verkoop, maar dat is niet het enige stukje van de puzzel. Moderne Bedrijven willen niet alleen hun producten verkopen, maar ze willen “top-of-mind” zijn bij klanten en goodwill en betrokkenheid genereren en dus de eerste zijn waaraan een klant denkt als hij een product wenst aan te kopen dat zij aanbieden.

Online Marketing Aanbod

01

Copywriting

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om waardevolle, informatieve inhoud (“content”) te bieden om uw klanten te betrekken en ervoor te zorgen dat ze bij u willen kopen of uw diensten willen gebruiken. Met uw hulp leren we over uw bedrijf, uw klanten, uw waarden en uw doelen en maken we een tekst die beknopt, gefocust, duidelijk en perfect is afgestemd op uw merk of bedrijf.

02

Search Engine Optimization (SEO)

SEO is een marketingdiscipline die gericht is op het vergroten van de zichtbaarheid in organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines. SEO gaat niet alleen over het bouwen van zoekmachinevriendelijke websites. Het gaat erom dat u uw site ook beter maakt voor mensen. Zoals veel online strategieën, zijn er trucs en taken die u kunt gebruiken om uw resultaten in zoekmachines te verbeteren. Wij gebruiken enkel “White Hat” of toegelaten manieren om uw ranking te verbeteren.

03

Social Media Marketing

Social media marketing is het gebruik van social media platformen en websites zoals Facebook, Instagram,… om een product of dienst te promoten. De meeste social-mediaplatforms hebben ingebouwde tools voor gegevensanalyse, waarmee uw bedrijf de voortgang, het succes en de betrokkenheid van advertentiecampagnes kan volgen.

04

PPC Online Advertising

Pay-per-click (PPC) advertenties en -campagnes zijn de belangrijkste manier van adverteren op internet. Met een PPC-campagne kunt u precies bepalen wie naar uw website komt. Je betaalt alleen voor klikken naar uw site, als een persoon op een resultaat van een zoekmachine zoals Google, link of banner klikt en op uw site terechtkomt. Wordt ook wel SEA genoemd.

Wecreating
Leopoldlaan 84,
9400 Ninove
RPR Gent afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0735.233.769
BTW-nummer: BE0735233769