Prijzen

01

Web Design & Ontwikkeling Diensten

Websites kunnen sterk in kostprijs variëren, afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteit die uw bedrijf specifiek nodig heeft. We maken aangepaste WordPress-websites die responsief, mooi, uniek, snel, SEO-vriendelijk, gemakkelijk aan te passen zijn voor klanten, krachtig en veilig zijn.

Basis Website vanaf €750 Excl. BTW

1-4 pagina’s website. Veel kleine ondernemingen hebben niet veel content om te delen en hebben geen nood aan veel pagina’s. In dat geval is een basis website alles wat je nodig hebt.

Standaard Website vanaf €1250 Excl. BTW

De meest voorkomende websites die we bouwen zijn er met 5-50 pagina’s inhoud. Die dienen dan vaak als een online brochure met wat bijkomende functionaliteiten. Dit soort website zal vooral dienen om uw producten of diensten te promoten, uw merk in de verf te zetten en uw bedrijf herkenbaar re maken.

Geavanceerde Website Vanaf €1750 Excl. BTW

Dit zijn websites die weken planning, onderzoek, overleg, database ontwerp en implementatie vragen, naast eventuele op maat ontwikkeling en integratie en uiteraard uitgebreid testen.

Webwinkel WooCommerce Vanaf €1750 Excl. BTW

De prijzen van E-commerce sites of webwinkels hangen grotendeels af van het aantal producten, integratie met eventuele diensten van derde partijen en voor de winkels aangepaste functionaliteiten. Wij integreren hier Woocommerce, de E-commerce plugin voor WordPress waar je zowel fysieke producten als diensten mee kan verkopen.

02

Bedrijfsidentiteit Ontwerp Diensten

We bieden een professionele ontwerpdienst voor een bedrijfsidentiteit of huisstijl aan, die de waarden van uw bedrijf correct communiceert aan potentiële klanten. Ons volledige grafische huisstijl kit omvat het ontwerp van een logo, social mediapakket, visitekaartjes en briefhoofd. Verder bieden we ook de aanmaak van advertising video’s aan en de aanmaak van tekeningen die gebruikt kunnen worden om uw website duidelijker of aantrekkelijker te maken. 

Logo Design €199 Excl. BTW

Standaard leveren we 2 initiële logo concepten en 2 revisies, professionele logo grafische bestanden, full color, grijsschalen, zwart en witte versies van het finale logo. 

Social Media Design €199 Excl. BTW

Facebook profiel- en omslagafbeelding ontwerp. Twitter profiel, hoofding en achtergrond. Ontwerp van LinkedIn omslagen en profielafbeeldingen. Instagram, Youtube, Vimeo, Pinterest etc. gebaseerd op een bestaand logo of een dat we voor u ontworpen hebben.

Visitekaartjes & Briefhoofd Ontwerp €199 Excl. BTW

Naast het ontwerp voor de visitekaartjes en het briefhoofd kunnen we ook nog het ontwerp voor enveloppen meeleveren zonder meerprijs. We leveren 2 ontwerpen en 2 revisies. De grafische bestanden worden meegeleverd. (.ai .pdf .jpg and .png)

Volledige grafische kit €499 Excl. BTW

Hiervoor krijg je een logo, social media, visitekaartjes en briefhoofd en desgewenst enveloppe ontwerpen voor een all-in price. Inclusief alle drukklare grafische bestanden. (.ai .pdf .jpg en .png)

Video advertising vanaf 500 Euro excl. BTW

We leveren een video af met geanimeerde beelden in HD formaat die je perfect kan gebruiken om in je website te integreren. De beelden kunnen foto’s zijn uit je eigen collectie of we zoeken naar andere, al dan niet betalende. Desgewenst met voice-over die commentaar geeft bij de video. Ideaal om duidelijk te maken wat je bedrijf precies kan doen voor zijn klanten.

03

Online Marketing Diensten

De meerderheid van de bedrijven gebruikt vandaag minstens één online marketing strategie om zichzelf te promoten. Samen zullen we de beste online marketing strategie voor uw bedrijf ontdekken. Onze online marketing diensten bestaan uit copywriting, SEO, social media marketing en SEA (Google Ads).

Copywriting €75/Uur Excl. BTW

Met uw hulp leren we over uw bedrijf, uw klanten, uw waarden en doelen en creëren daarover teksten die beknopt, gefocust, duidelijk en perfect afgelijnd zijn op uw bedrijf. Wij houden uiteraard ook rekening met wat de zoekmachines in de content wensen te vinden.

Search Engine Optimization (SEO): Prijs op aanvraag

We zorgen ervoor dat uw website gevonden wordt in de zoekmachines en bestuderen het surfgedrag van uw doelgroep. We gebruiken geen ongeoorloofde tovertrucjes, maar respecteren de regels van de zoekmachines zoals Google of Bing. We bieden deze service enkel aan op websites die door ons ontwikkeld zijn.

Social Media Marketing: Prijs op aanvraag

De meeste social media platformen hebben een ingebouwde data analyse tools, die uw bedrijf toelaten om de voortgang, het succes en de betrokkenheid van advertentiecampagnes bij te houden. Onze focus ligt op Facebook, Twitter en Instagram campagnes.

PPC-Search Engine Advertising: Prijs op aanvraag

Pay-Per-Click (PPC) advertising en campagnes zijn de belangrijkste manieren van adverteren op het internet. Een PPC campagne laat je toe om exact te bepalen voor welke trefwoorden iemand naar je website komt. Je betaalt enkel voor de clicks naar jouw site wanneer iemand op een zoekmachine resultaat, link of afbeelding klikt die op jouw site belandt. Meestal wordt hiervoor met Google Ads gewerkt en daar kan je perfect bepalen hoeveel budget je aan advertenties wil spenderen.

Wecreating
Leopoldlaan 84,
9400 Ninove
RPR Gent afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0735.233.769
BTW-nummer: BE0735233769