Web Design & Ontwikkeling

Web Design & Ontwikkeling

Uw website is vaak de eerste indruk van uw merk en/of bedrijf. We zijn echt enthousiast om die indruk zo goed mogelijk te maken. We maken aangepaste, krachtige, responsieve en mooie WordPress-websites die uw merk en/of bedrijf weerspiegelen, uw boodschap onder woorden brengen en mensen tot actie aanzetten. Websites designer is echt onze passie. Onze op maat gemaakte websites hebben niet alleen een attractief design, maar zijn ook functioneel, informatief en gebruiksvriendelijk. We weten waar gebruikers naar op zoek zijn in een website. We zullen een design afleveren dat bezoekers aantrekt en ze converteert naar klanten.

We Creëren Sterke Websites

0

Responsief

We bouwen responsieve websites die zich automatisch aanpassen aan elk apparaatscherm.

Mooi

Gecreëerd om uw merkimago te weerspiegelen en te versterken en uw gebruikers te imponeren.

Uniek Design

De websites die we maken zijn schoon en ogen fris, elk met een uniek design.

}

Snel

Trage websites betekenen minder bezoekers en ontevreden klanten. Onze sites zijn snel.

SEO Vriendelijk

Ontworpen met zoekvermogen in het achterhoofd zodat gebruikers uw website vinden.

Gemakkelijk Aanpasbaar

Onze websites zijn gemakkelijk om te bewerken en aan te passen.

Krachtig

Gebouwd met WordPress met zijn volledig arsenaal aan functionaliteiten en kenmerken.

Veilig

Automatische updates en beveiliging om uw website veilig te houden.

Waarom is WordPress De Beste Oplossing Om Websites Te Creëren?

Walt Disney, Mercedes-Benz, Sony Music, Usain Bolt, CNN, Boeing en TechCrunch gebruiken allemaal het WordPress-platform. Wanneer je WordPress gebruikt, ben je in goed gezelschap! Ook de website waar u nu naar kijkt is gemaakt in WordPress. WordPress heeft een marktaandeel van 63,6% van de gebruikte content management systemen (CMS). Dit is een belangrijke overweging voor de planning op lange termijn. Welke applicaties worden over 3 jaar nog ondersteund? Hoe gemakkelijk is het om blijvende ondersteuning voor uw CMS te vinden? WordPress is de enige juiste keuze! Dit overzicht van W3techs.com toont de percentages van websites die gebruik maken van verschillende content management systemen.

Ons Werkproces

E

1. Initiële conversatie

Een korte conversatie via telefoon, social media of email is het enige wat er nodig is om te zien of we geschikte partners zijn voor elkaar.

E

2. Informatie Verzameling & Analyse

We praten met jou om je doelen en behoeften te begrijpen. Onderwerpen van ons gesprek zijn de content, grafisch design, kleuren, themas, hosting,…

E

3. Estimatie

We reviewen uw informatie en bezorgen je een offerte en de geschatte duurtijd die we nodig hebben om uw project af te werken binnen 1 of 2 werkdagen.

E

4. Design / Ontwikkeling

Nadat we het finale kleurenschema, de layout en de gebruiksflow vastgelegd hebben, implementeren we dit alles in een design. We bouwen uw WordPress site op onze ontwikkelingsserver.

E

5. Revisies

We ontvangen uw feed-back en maken revisies tot je 100% tevreden bent met het resultaat. We limiteren het aantal revisies NIET!

E

6. Testen

Op dit moment is je website bijna klaar. Alle mogelijkheden en aangepaste ontwikkelingen worden getest in verschillende browsers en omgevingen. Eventuele foutjes worden opgevangen en opgelost.

E

7. Lancering Site

Na het succesvol testen, revisies en betaling is de uiteindelijke website klaar om op uw eigen domein te plaatsen. Wij doen ook get nodige zodat uw website bij de zoekmachines aangemeld wordt.

E

8. Achteraf

Om uw website up-to-date te houden, zorgen we via ons onderhoudsplan voor alle nodige updates van WordPress, plugins,… 

Wecreating
Leopoldlaan 84,
9400 Ninove
RPR Gent afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0735.233.769
BTW-nummer: BE0735233769